یامچی آنلاین
اخبار اجتماعی، عمرانی و سیاسی یامچی

یکی از مباحث مهم در مباحث مهندسی بحث اقتصاد مهندسی می باشد که به صورت یک درس دو واحده در مقطع کارشناسی تدریس می شود و در میان مهندسین هم رایج است که یک طرح مهندسی بایستی ایمن، اقتصادی و از لحاظ معماری زیبا باشد هدف من از مطرح کردن این بحث پرداختن به مشکلات موجود در خیابان های یامچی بخصوص بلوار ولایت می باشد که سعی خواهم کرد به صورت مرحله ای همراه با بیان مشکلات موجود راه حلی نیز برای آنها بیان کنم تا اگر عوامل فنی محترم شهرداری مصلحت دیدند در رفع مشکلات موجود تلاش مضاعف داشته باشند.

شاید کمتر شهری را ببینید که کانالهای روبازی به عمق 1.5 متر و یا بیشتر در آن وجود داشته باشد با این وجود کانالهای با عمق آنچنانی در تمامی مناطق یامچی به چشم می خورد شاید در نگاه یک عابر و رهگذر فقط بحث امنیت جانی و خطر افتادن در این کانالها که به صورت روباز ول شده اند مطرح باشد اما از دید فنی مساله بزرگتر از این حرفهاست.

 

مشکل این مدل کانالها را می توان از چند جنبه بررسی کرد

 

 

الف) فنی       ب) اقتصادی       ج) معماری شهری            د) تبعات اجتماعی

 

الف) فنی

در بحث هیدرولیک کانالهای باز، برای عبورجریان آب، یک مقطع بهینه تعریف می شود که در کانالهای با مقطع مستطیل، برای رسیدن به مقطع بهینه عرض کف کانال بایستی دو برابر ارتفاع کانال در نظر گرفته شود در غیر اینصورت کانال برای آب عبوری کارایی لازم را نخواهد داشت.  با همه این اوصاف کانالهای بلوار ولایت یامچی با عمق 1.3 متر و عرض 0.5 متر طراحی شده اند که  در صورت جریان آب در این کانالها عملا فقط بخش بالایی کانال تقریبا به ارتفاع  0.5 متر بالایی، آب عملا در جریان خواهد بود و بخش پایین آب بصورت راکد خواهد بود و کمکی در انتقال آب نخواهد داشت

 

 

ب) اقتصادی

با توجه به اینکه برای افزایش عمق این نوع کانالها از سنگ چینی در کف کانال استفاده می شود و سنگ چینی جزو کارهای هزینه بر در امر مهندسی می باشد  هزینه های ساخت کانالها که عملا مشکلی از مسایل شهری را حل نخواهد کرد هزینه های بی خودی و حیف و میل کردن بیت المال می باشد. هزینه ساخت این نوع کانالها تقریبا نزدیک به 2.5 برابر کانالهای معمولی  که فقط با زیرسازی و جدول گذاری ساخته میشود می باشد حالا خودتان حساب کنید تنها از میدان شهریار(فلکه گاز) تا ابتدای درمانگاه که حدودا 1300 متر می باشد برای دو طرف خیابان چه هزینه بالایی صرف شده است. اگر اشتباه نکنم برای ساخت هر متر طول از این کانالها در آن سال 70000 هفتاد هزار تومان هزینه شده که برای کانال با جدول دو طرفه فقط 30000 سی هزار تومان لازم بود.

 

 



ادامه مطلب...

ارسال در تاريخ چهار شنبه 27 شهريور 1392برچسب:, توسط یعقوب کریمی نژاد

برای هر ساخت و سازی در روستاها و یا شهر نیاز به دریافت پروانه ساختمانی از مرجع صدور پروانه می باشد در شهرها این مسئولیت بر عهده شهرداری و در روستا ها این مسئولیت بر عهده دهیار روستا می باشد.

در روستاهای تابع بخش یامچی امورات مربوط به صدور پروانه به صورت متمرکز در شرکت تعاونی دهیاران بخش یامچی که در شهر یامچی واقع شده انجام می گیرد.

 

مدارک مورد نیاز:

1- کروکی محل که توسط کارشناس بنیاد مسکن تایید شده باشد

2- موقعیت ملک در نقشه طرح هادی روستا

3- سند یا قولنامه ملک

4 کپی شناسنامه و کارت ملی مالک

5- نقشه ساختمان

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت


ارسال در تاريخ جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, توسط یعقوب کریمی نژاد

 این شرکت در سال 1384 با عضویت یازده دهیار روستاهای تابعه بخش یامچی و با سرمایه اولیه پانصد هزار تومان تاسیس شد. این شرکت بر اساس اصول و مقررات شرکتهای تعاونی دارای  هیئت مدیره، مدیر عامل و مسئول امور مالی می باشد. عمده فعالیت شرکت در بخش عمرانی مشاوره دادن به دهیاران در امور عمرانی، طراحی و کمک در اجرای طرح های عمرانی و نظارت بر طرح های عمرانی که توسط دهیار به صورت امانی اجرا می شود یا به پیمانکار واگذار شده است می باشد.

همچنین کلیه مراحل صدور پروانه در این شرکت انجام می گیرد که به تفصیل در این مورد سخن خواهیم گفت.

با توجه به متمرکز نمودن امور مالی دهیاری ها در شرکت تعاونی امورات مربوط به حسابداری دهیاری ها نیز به صورت متمرکز در شرکت و توسط مسئول امور مالی شرکت انجام می گیرد.

 

مدیر عامل شرکت 

                             مهندس یعقوب کریمی نژاد

اسامی اعضای هیئت مدیره شرکت

                       1- حسین محمدزاده دهیار روستای گله بان

                       2- رحیم اسرافیلی دهیار روستای باروج

                       3- نقی موثقی دهیار روستای اربطان

 مسئول امور مالی شرکت

                              آدیگول اسرافیلی
مسئول امور اداری

                             صغری سرخ شبان

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت


ارسال در تاريخ جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, توسط یعقوب کریمی نژاد

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد